Inspirationskväll/Event

Ta med dig en eller flera vänner och

bubbla med mig under en föreläsning

som handlar om träning, stress, vardagsmotion
och de olika faserna genom livet. 
Du kommer få fakta blandat med 

att gruppen anonymt interagerar i realtid

på frågor som tas upp och jag hoppas

att det här blir en kväll att minnas länge!

Hello world

OM KVÄLLEN

Jag har ombildat min enskilda firma till ett aktiebolag och det måste såklart firas, vilket jag vill göra tillsammans med er!

Fokus under den här inspirationskvällen kommer att ligga på kvinnan, då vi går igenom ett par faser i livet som kan vara lite annorlunda än för män, men mycket av det som tas upp gäller såväl män som kvinnor och män är varmt välkomna att boka en plats till kvällen. 

Vi kommer att vara effektiva under den stunden vi ses och prata om stress, vardagsmotion, vikten av styrketräning, målsättningar och interagerar anonymt inom gruppen på ett sätt som presenteras på plats. Ungefär i mitten kommer vi att ta en kortare paus.


Det är begränsat antal platser och vi blir under 30 personer den här kvällen, så ta chansen att boka in dig på en av de här exklusiva platserna.


Vi kommer att vara i Bahnhofs lokaler som ligger några sekunder från tågspåret vilket ökar möjligheten till att kunna fortsätta kvällen efter att vi har vinkat hejdå till varandra då det är röd dag den 6 juni, och även förenkla för dig som reser. 


Tid: 18:00-19:30
Pris/investering: 375:-

Hoppas vi ses den 5 juni!

Har du några frågor? Mejla mig!

 
 
 
 
unsplash