Bubbel & föreläsning på Bahnhof!

I år tog jag steget att ombilda min enskilda firma till ett Aktiebolag och det måste såklart firas! Den 8 maj ses vi under avslappnade former och snackar träning, vardagsmotion, stress och tar upp olika åldrar och vad som kan vara värt att tänka på både nu och framåt. Det bjuds på bubbel, fruktfat och både kaffe/te/vatten/bubbelvatten att tillgå på plats i de fräscha lokalerna hos Bahnhof

Mammaträning

Kurs för nyblivna mammor i pt-small group

Söndagar

10:45-11:45

Träningsprogram

Har du upptäckt fördelarna med att inte behöva skriva ett träningsprogram på egen hand? Då kan abonnemang på träningsprogram passa för dig. Klicka på länken för att läsa mer

Året runt

00:00-24:00

Event

Anordnar du Möhippa/svensexa, något tillsammans med kollegorna och letar efter en aktivitet? Hör av dig så bollar vi dina tankar!

Uppnå dina mål med mig som Personlig Tränare!

Individuellt anpassade träningsprogram

Jag skapar träningsprogram som passar just dina behov och mål, vilket gör träningen både effektiv och rolig.

En pt med Licens & vidareutbildningar

Med flertalet vidareutbildningar inom träning och en pågående utbildning på Fysioterapeutprogrammet, kan du känna dig trygg i de övningar och den kunskap du får.

Inga mål är för små, och vi startar från där du är idag

Livet är dynamiskt och det spelar ingen roll om du har en större satsning framför dig, eller knappt har tid för en promenad, vi tar det successivt framåt i den takt du behöver i den fas du just nu befinner dig i. 

Erfaren Personlig Tränare med transparenta priser

Vill du ha hjälp av en personlig tränare, men vill veta vilken bakgrund personen har innan du tar kontakt och som är öppen med vilka priser för de olika tjänsterna som erbjuds? Då har du kommit ett steg på vägen och jag hälsar dig varmt välkommen att titta runt på min hemsida. Saknar du ändå någon information kan du mejla mig. 

Vill du leva smärtfritt, ha färre sjukdagar och känna dig starkare i din vardag eller i din yrkesroll? 

Mammaträning

1.650:-
per kurs

PT-smallgroup
6 tillfällen á 60min

PT-timme

750:-
per timme

Individuell coachning, Träningspass med mig, Online support

Träningsprogram

750:-
per månad

Träningsprogram utan coachning, men personligt skapat utefter dina förutsättningar & mål. 

Vad säger tidigare klienter?

M.I

Personlig Träning

Vet du vad som händer ? Jag går runt i shorts ! Jag badar ! Bryr mig verkligen inte alls. Första sommaren Jag känner mig FRI !! första sommaren på väldigt många år. Jag gick till och med hem till mina svärföräldrar i shorts,första gången på 13år som jag har känt dom. Det var så roligt att bada med mina barn, varför har jag brytt mig tidigare! Helt sinnes! Men känslan att man har koll på maten och känner sig starkare gör hela självförtroendet och modet starkare !

E.F

Personlig träning

Vill vara stark, ha starka muskulösa armar, jag vill aldrig ha ont i höften. Sedan jag nu börjat träna med dig så har jag faktiskt inte haft ont i höften alls!

Y.N

Personlig träning

Jag kommer att fortsätta på egen hand nu, men jag kommer säkert komma tillbaka vid tillfälle. Jag har uppnått mitt mål som var att få in rutin på träning igen efter graviditeter, amning och foglossning. Det är härligt att återigen känna att kroppen orkar och att jag kan bygga styrka igen. Efter 1,5 år med foglossning där jag för bara 2 månader sedan kunde gå runt 5000 steg om dagen till att nu kunna gå obehindrat och dessutom träna 3 dagar i veckan!

Har du några frågor, eller vill boka en kurs/pt-timme?
Fyll i formuläret nedan, så återkommer jag.

 
 
 
 
 

Du förbinder dig inte till någonting genom att mejla

Kontaktuppgifter

unsplash