Uteträning i Trädgårdsstaden

I våras körde jag Mammaträning med en grupp utomhus, och kommer att göra det även under våren 2019.
Skillnaden nästa år, kommer att vara att jag startar igång relativt snart efter årsskiftet och pågå fram till slutet av maj. Planen som det ser ut nu, är att köra två pass i veckan, och du behöver inte föranmäla dig för en speciell kurs innan.
Betalningen sker på plats via swish företag mot uppvisande av betald träning. Är det så att du tex betalat hemifrån, nämner du bara det när du är på plats, och jag gör då en kontroll direkt i appen.

Det kommer inte att spela någon roll ifall du är med en gång i veckan eller på båda passen. Uteblir du någon vecka blir du inte heller debiterad för någonting, utan kör de passen du vill och kan helt enkelt.
Är det så att man vill signa upp sig för hela terminen, då det hos en del personer kan kännas bättre både mentalt och motiveras mer till att gå på ett pass som man redan har betalat för sedan tidigare, kommer det att finnas ett erbjudande även för dessa personer och en faktura skickas då via din mejladress istället.
De här personerna kommer att gynnas med en rabatt på totalpriset.

Exakta priser kommer att komma ut inom en snar framtid.

Passen kommer att gå att variera så att det passar dig som både har fått barn nyligen, och dig som kanske varit hemma ett litet tag med en större bebis.

Plats: Trädgårdsstadens nya utegym i etapp 2. (Skövde)

Jag ser väldigt mycket fram emot att få starta igång den här typen av gruppträning, och hoppas att vi träffas och utvecklas tillsammans under våren!

Uppdatering angående det här konceptet kommer inom kort – håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *