Träning

Hos Onseason 365 spelar det ingen roll vart du är i din träning idag. Det viktiga är att du själv har kommit på att du behöver göra någon form av förändring. Vi lägger upp träningen helt utefter dina personliga förutsättningar, och kopierar inte upp mängder med program som ser likadana ut för alla.

Personlig träning 

One-one-training
Vill du köra Pt-timmar tillsammans med mig, bokar vi in en tid och träffas på Crossfit Skövde, som är den anläggningen jag samarbetar med.
Du behöver inte vara medlem där, för att köra pt-timmar med mig, och väljer själv hur många timmar du vill satsa på.
Vet du med dig att du vill du ha mer än en timme direkt, bokar jag gärna in dig på ett ”paket” på en gång, så att det blir lättare att ha koll på vad vi kan hinna med på vägen för min del och för din del handlar det också om att det är bra att prata direkt om hur ofta timmarna skall köras, så att det inte rinner ut i sanden av olika anledningar Jag vill att du skall hinna nyttja alla dina timmar.

Vill du köra en gång i veckan eller en gång i månaden? Eller kanske en gång i halvåret? Vi kommer fram till en lösning tillsammans!
Föredrar man utomhusträning, går även detta att lösa.

Pris:
1-3h: 695:-/timme
+4h: 620:-/timme.

Förtydligande med priserna. Köper du en timme i taget och kanske sprider ut det över en längre tid, kommer du att få betala för en enskild pt-timme.
Om du bokar in dig på 4h direkt, och känner att du vill fortsätta köra exempelvis 3st pt-timmar till utöver de 4 du redan bokat in, kommer du inte att behöva betala den högre summan, utan betalar då kostnaden för vad 7h hade kostat dig från första början.

Online
Jag jobbar inte direkt med online-coachning via mitt företag.
Detta då jag ingår i MammaFitness team med personliga tränare som jobbar helt och hållet online. Vill du gärna ha mig som personlig tränare och bor långt ifrån, kan du alltid önska mig som pt hos dem. Det är ingen garanti att du kommer att få mig som pt, då det beror på den arbetsbelastningen jag har just när du anmäler dig hos MammaFitness, men kan var värt ett försök. Oavsett vem du kommer att få, så hamnar du hos en pt med fleråriga erfarenheter.
http://www.mammafitness.se


Kombinationspaket –
(paus från ht 20 och obestämd tid framåt)
Jag har möjligheten att lämna ut både kostscheman & träningsscheman som ett kombinationspaket. Men det passar inte för alla, utan kan kännas tufft nog med att starta igång med träningen några gånger i veckan.
Man kan då välja att starta med antingen kosten eller träningen först under en eller ett par månader, och därefter gå upp på ett kombinationspaket.

För anmälan till de olika pt-tjänsterna mejlar du mig på: johanna@onseason365.com

Oavsett paketval, är din anmälan bindande, från det att du tackar ja till eventuell tillgänglig plats. Onseason 365 satsar på kvalitet, och kommer endast ta in ett begränsat antal per period. Kösystem upprättas efter behov. All träning kommer vara upplagd utefter dina personliga förutsättningar.