Mamma-lyx

För dig som är Föräldraledig, erbjuder jag träning i hemmet!

Det tar tid att få med sig allt som skall med både för dig, bebisen och kanske eventuella syskon.
Vill man då ha hjälp av en personlig tränare för att komma igång och dessutom betala för ett gymkort, kan det bli påtagligt i plånboken.
Fördelarna är många med att ha en PT som kommer hem till dig, istället för tvärtom.

Jag tar med mig det som behövs för varje tillfälle, och för en journal om vad vi gjort tidigare träffar.
Du får nya hemläxor att öva på varje gång. Varannan eller var tredje vecka kan vara bra att ses, för att det inte skall dröja så länge emellan gångerna. Men även för att du skall hinna utvecklas innan vi träffas igen.
Tillsammans arbetar vi från grunden, och bygger upp en stark kropp som sedan är redo för både din nya vardag och kommande träningspass på en eventuell anläggning du är intresserad av.

Första tillfället
Vi träffas 1-1.5h och genomför både konsultation och träning.
I början är träningen så lugn, att du inte kommer behöva byta om ens. Det ligger fullt fokus på att med enkla övningar hitta dina inre bålmuskler igen. Övningar som du kan starta med redan på BB, så du behöver inte vänta i månader innan vi träffas. Kom hem, ta emot alla gratulationer, träffa familjen, och så fort lugnet lagt sig bokar vi in första tiden.

Tillfälle 2-6
Vi träffas 40-45min och följer upp föregående träff, introducerar nya övningar eller avancerar tidigare övningar beroende på vad uppföljningen visar.

Pris
3 tillfällen: 2.085:-
6 tillfällen: 3.720:-

Priserna gäller inom Skövde tätort och inkluderar framkörningsavgiften. Bor du i en annan stad kan du gå ihop med flera andra Mammor, för att spara in på framkörning. Då delar vi enkelt upp det inom er grupp, för att ni skall få betala lika.

Tilläggskostnad om du bor utanför Skövde tätort:
18.50:-/mil + timpeng det tar att köra.
Timpengen är uträknad efter den tid det tar att köra avrundat till närmsta heltal.
Exempel 1: Det tar mig 37minuter att köra till dig. Du betalar för 40 minuter.
Exempel 2: Det tar mig 42 minuter att köra till dig. Du betalar för 45 minuter.

Det här sättet är istället för att du skall betala för varje påbörjad timme.

Perfekt förlossningspresent! Eller kanske redan under en eventuell babyshower!

Oavsett paketval, är din anmälan bindande, från det att du tackar ja till eventuell tillgänglig plats. Onseason 365 satsar på kvalitet, och kommer endast ta in ett begränsat antal per period. Kösystem upprättas efter behov. All träning kommer vara upplagd utefter dina personliga förutsättningar.