Föreläsning/Företagsevent

Här kan du som företagare boka in mig som antingen föreläsare, mobility eller event för dina medarbetare.

Hör av dig med information om vilken typ av föreläsning ni önskar, och under hur lång tid så skickar jag en kostnadsfri offert på detta,

Mobility innebär att jag kommer ut till dig och ditt företag för att köra rörelseträning. ca 20-30min beroende på vad som passar in i ert arbetsschema bäst och jag tar med mig eventuella redskap (pinnar/kvastskaft) som behövs för vissa typer av rörelser. Vi kör direkt på arbetsplatsen oavsett om det är mitt i en fabrik eller i ett kontorslandskap.
Jag visar alla övningar och kör passet med er, för att det skall bli lättare för alla att förstå vad det är vi skall göra och hur länge.
Det här är någonting som vi kan köra varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. I dagsläget kör jag varannan vecka med ett företag och det är på lagom basis för dem. Det märks ifall det till exempel varit juluppehåll och det av någon anledning varit 4 veckor emellan istället för den ordinarie tiden. Därav rekommenderar jag minst varannan vecka, men det är kontinuiteten som räknas i det stora hela. Hör av dig, så pratar vi mer och du kan få ett mer korrekt prisförslag.

Kick-Off eller event för dig och dina medarbetare kan betyda att vi antingen kör ett pass gruppträning inomhus där jag i förväg bokar en sal hos Crossfit Skövde, där jag kör mina fasta gruppträningar & Pt-timmar.
Det kan också betyda att ni vill vara utomhus, och då kör vi ett pass utomhus med kläder efter väder oavsett årstid. Det här är något som går att kombinera med en föreläsning och paketet går att modulera lite som man själv önskar. Hör av dig med ett ungefärligt antal timmar och era tankar om vad ni vill få ut med en sådan här dag/förmiddag/eftermiddag, så skickar jag en offert till er.

För kontakt, vänligen mejla mig på johanna@onseason365.com