Soldat/Officer

FÖRBEREDELSER inför militär tjänstgöring

För dig som skall mönstra eller redan har mönstrat och fått inryckningsdatum.
Träningen riktas mot att du skall få de bästa fysiska förutsättningarna för att klara av din tjänst, alternativt komma in på den tjänst du i förväg tror skulle passa dig.

Den första tiden vid inryckning är full av stress, där du kommer att få arbeta med mkt kortare tidsintervaller än du tidigare är van vid. Utöver det har du pressen från dina befäl att klara av de kraven som ställs. Att då vara oförberedd fysiskt, kan därför göra att du försvårar hela den första tiden för dig själv markant.

Är du dock fysisk förberedd, kommer du ha ett bra försprång, och hantera stressen på ett mycket bättre sätt. Att vara rätt tränad, kan hjälpa dig att prestera bättre även på de moment som inte handlar om fysisk prestation.

Den här typen av paket går under samma pris som Träning, Kost och kombinationspaket.

 

VIDAREUTBILDNING inom Försvarsmakten

Det här paketet passar dig som redan jobbar i Försvarsmakten oavsett om du är soldat eller officer. Alternativt att du tidigare har genomfört värnplikt/GMU/Motsv, men nu har en annan sysselsättning och vill söka dig tillbaka.

Du kanske vill utveckla din fysiska status i den tjänsten du idag har, alternativt bestämt dig för att söka en helt annan tjänst, som är fysiskt tuffare.

Vi har tidigare erfarenhet av personer som sökt sig mot både Fallskärmsjägarna och Specialförbanden (SOG). Detta med fysiskt goda resultat.
Är det någon av dessa tjänster, (alt. Kustjägarna) du söker dig till, önskas ett längre samarbete.
Detta för att vi skall hinna i en så bra form som möjligt tills det är dags.

Ca 2mån innan vardera antagningstest, vill vi förutom träningen, lägga upp ett kostschema samt träffas under några dagar för ett intensivare träningsläger. Under träningslägret, som är privat för endast dig (Om inte du och en kompis väljer att köpa varsitt paket, och vill samköra lägret), genomför vi en mängd olika tester.
Med 11 års egen arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten, finns det mer än god insikt i de olika tjänsterna och vad som krävs för att möta de krav som ställs inom de olika befattningarna.

Onseason 365 har inget samarbete med Försvarsmakten, och kommer ej heller att ta del av planen för de testerna som utförs på de olika antagningarna. Vi kommer dock självklart att jobba stenhårt för att täcka upp så mkt detaljer vi hinner. För oss är det viktigt att du känner dig redo fysiskt.
Du har bara en chans att visa vad du går för, och då gäller det att du verkligen känner dig på topp.

Träningen kommer att ta upp en stor del av din fritid. Låt oss därför sköta planeringen, så att du kan fokusera på att vila och umgås med familj/vänner den tiden det hade tagit för dig att planera.
Det kommer löna sig på mer än ett plan i framtiden!

Rekommendationen är ett års coachning, men vi har även ett 6 månader långt paket, samt ett finlirs-paket på 3 mån.

 

 

Oavsett paketval, är din anmälan bindande, från det att du tackar ja till eventuell tillgänglig plats. Onseason 365 satsar på kvalitet, och kommer endast ta in ett begränsat antal per period. Kösystem upprättas efter behov. All träning kommer vara upplagd utefter dina personliga förutsättningar.