Nytt år och Nya möjligheter!

I början av 2019 kommer jag att ha möjligheten att öppna upp fler platser för coachning i mitt egna företag. Det skall verkligen bli jätteroligt, och jag hoppas att just du hör av dig så att vi kan börja jobba mot dina mål.

Mina tre stora inriktningar i företaget har hela tiden varit tre stora M. Mammor, Militärer & Mobility. Det är det jag jobbar med på daglig basis och när företag hör av sig för ett event eller en tjänst ingår det oftast mobility i det konceptet, så jag får ju faktiskt med hela företaget sammanfattat i de tre orden.

Mammor
Jag tar emot såväl gravida som nyförlösta, både i grupp och enskilt.
Träningen går mot att stärka upp kroppen antingen som en förberedelse inför kommande förlossning, eller för att stärka upp kroppen efter det marathon som en förlossning faktiskt är energimässigt.

Militärer
Vill du göra värnplikten?
Vill du bli bättre i den tjänst du idag är anställd vid?
Vill du söka en tjänst med högre fysiska krav än den tjänst du har idag?
Alla ni är välkomna att höra av er! Med 12 år inom Försvarsmakten som både soldat, utbildare och med en utlandstjänst i ryggen känner jag mig väldigt säker på vad som krävs.

Jag har hjälpt personer att komma tillbaka efter rehab, skrivit schema åt personer som jobbar inom insats & bevakning, hjälpt till med träning inför testerna som görs för att komma in på kursen som fallskärmsjägare och även inför specialförbanden – med mycket fina resultat.

Vid de två sistnämnda vill jag jobba längre med individen, eftersom jag vill hinna få de önskade målen uppfyllda och därmed öka chansen för att göra bra ifrån sig under kommande tester. Är du stark fysiskt, kommer du att få lättare för att klara av de mentala bitarna också. Utöver det anordnar jag även ett privat träningsläger för dig 1-2 månader innan testerna för att du skall känna att du får prövas ordentligt och även hinna upptäcka dina eventuella svagheter.
Jag hjälper dig även med uppladdningen i form av kost inför testerna.

Jag samarbetar INTE med Försvarsmakten och får ingen information skickad till mig om vad testerna kommer att innehålla, för att klargöra det redan innan. Det är ingenting som ges ut av naturliga skäl och det är ju en del i själva testet att inte få veta innan exakt vad som skall göras.
Det finns däremot riktlinjer att jobba för som är öppna för allmänheten att läsa. Testerna som görs inför värnplikten är officiella, till skillnad från övriga tester.

Mobility
Driver du ett företag och vill satsa på friskvården för dina anställda?
30min varannan vecka ger resultat! Vill ni köra varje ger det såklart ännu bättre resultat, men ibland räcker tiden inte till pga högt tryck i fabriken/på kontoret. Vi kör rörelseträning på en plats hos er där vi får plats och jag tar med mig pinnar som vi jobbar med i vissa övningar och i andra övningar använder vi enbart kroppen som redskap.

Vill du ha en föreläsning där det ingår rörelse, eller en Kick-off/teambuilding går det också att ordna efter skräddarsydda mått.
Hör av dig till johanna@onseason365.com för en offert, så hittar vi gemensamt en lösning som passar just er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *