Mammaträning – Trädgårdsstaden etapp II

Sista dagen på året imorgon, och det är hög tid att börja fundera över ditt träningsupplägg under våren. I det här inlägget kommer jag att ge ett förslag på träning som du kan utföra utomhus under hela vårterminen.

Tidigare har efterfrågan varit att kunna träna tillsammans med sin Mammagrupp två gånger i veckan istället för en gång, och jag kommer därför att ge dig möjligheten att välja det alternativ som passar dig bäst.

För vem passar Mammaträning – utomhus?
Den passar för dig som nyligen fött barn och under resterande delen av din föräldraledighet upp till det att barnet/barnen är ca 1.5 år.
För att förtydliga är du välkommen även om du har ett barn som är 2.5 år, men kanske känner att du av någon anledning inte kommit igång med din träning efter förlossningen ännu. Övningarna kommer att kunna varieras efter den egna förmågan.

Vad är de största skillnaderna på Mammaträning utomhus och inomhus?
Utomhus kommer man inte att behöva boka in sig på en specifik kurs, till skillnad från inomhus. Du kommer att kunna bestämma dig så sent som kvällen innan ifall du vill gå på passet dagen efter.
Anmälan för utomhusträningen = betalning för passet via swish företag.

När man bokar in sig på en kurs, hålls den inomhus i en träningslokal med bindande anmälan på ett förutbestämt antal veckor. Faktura för hela kursen skickas ut senast samma dag som första kurstillfället hålls.

Är det för få anmälda till en kurs inomhus, för att det skall kunna täcka upp kostnaderna för tex lokalhyran och andra omkostnader ställs kursen in. Utomhus finns inga sådana restriktioner, utan jag kör passet med dig ensam, ifall det bara skulle du som har anmält dig till passet den dagen.

För utomhusträning kommer jag i dagsläget inte att sätta någon gräns på max antal deltagare, det gör jag alltid med inomhusträningen.

För utomhusträningen kommer det att vara enskilda pass som är oberoende av varandra utan någon specifik ordningsföljd, men fortfarande fokus på att komma tillbaka efter graviditeten.
Går man en kurs inomhus, kommer intensitetsnivån att stegra vecka för vecka och följa ett av mig planerat program som anpassas utefter gruppen efterhand att kursen fortgår.

Du kommer oavsett val av gruppträning, alltid kunna få hjälp med att variera en övning, för att anpassa den till din egna nivå.

Plats: Trädgårdsstaden etapp II, ute-gymmet/lekplatsen
Dagar: Tisdagar & Torsdagar
Tid: 9.30-10.30 (tis), 11.30-12.30 (tors)
Start: v.11 tis 12 mars
Slut: v.21, torsdag 23 maj (ev 2st bonuspass under v.22)
Betalning: senast 18.00 kvällen innan
Pris per pass: 75:-, vårterminen 2019
Swishnummer: 1230486951

Övrigt: Passar det dig bättre att boka in dig längre tid i förväg, för att det motiverar dig mer, finns möjligheten att betala via faktura. Då betalar du för antingen hel termin eller för ett 10-kort istället. Vid det sistnämnda får du ett klippkort som jag signerar vid varje pass du går på. Du väljer själv hur du fördelar dina 10-pass över terminen.
Du blir ej återbetald för pass du väljer att inte utnyttja.
Anmälan 18.00 kvällen innan varje pass gäller även för dig som betalat via faktura. Du skickar då ett mejl/sms.
Ditt/dina barn är varmt välkomna att följa med och då är det enklast att ta med barnvagn.

Vid fakturabetalning
Hel termin, 22 pass: 1.485:- (10% rabatt)
10-kort: 675:- (75:- i rabatt)

Vid frågor eller önskemål om fakturabetalning, kontakta johanna@onseason365.com


Jag förbehåller mig rätten att kunna ställa in pass vid särskilda behov,
såsom sjukdom eller annat som inte går att förutspå i förväg.
Beroende på varför passet vid ett sådant tillfälle skulle bli inställt, blir du antingen återbetald för uteblivet pass, eller erbjuden ett pass vid ett senare tillfälle.
Jag vill helst att du har varit på din efterkontroll med godkänt resultat innan du kommer på ditt första pass hos mig.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *