Mamma-Online

OBS! Sedan september 2020 är det inte möjligt att boka mig som pt-online för coachning. Detta för att jag coachar online hos Trainimal AB.*
För mer info och hur du går tillväga för live coachning kan du mejla mig på johanna@onseason365.com

*Trainimal AB (Mammafitness): Det går att önska mig som din personliga tränare där, men om du blir tilldelad mig som pt beror på min arbetsbelastning vid det tillfället du skapar ditt abonnemang. Detta är ingenting som jag styr över, utan det är supporten som har den överblicken. Alla personliga tränare som jobbar för Trainimal har flera års erfarenheter inom yrket, så jag vill tillägga att du kommer hamna i goda händer oavsett hos vem av oss du hamnar och kan känna dig trygg.


Du blir Mamma i samma stund som du har fått veta att du är gravid. Därför har jag två olika upplägg för mammor online.
– Gravid-Online
– Postpartum-Online

Jag använder mig av ett program som heter Exorlive när jag skapar mina träningsprogram. Kärt barn har många namn, och så gäller ju även många övningar på gymmet. Säger du tex knäböj, benböj eller squats?
Är man osäker på vad det är för övning, kan man via Exorlive scanna av en qr-kod som sitter nere i hörnet på ens egna schema och där kunna se vilken övning det är man skall göra, och kanske upptäcker att man hade koll på vad det var för övning trots allt, bara det att jag/programmet döpt den annorlunda.

I Exorlive, kan jag även lägga till och ta bort texter som har med övningen att göra. Det hjälper mig till att kunna göra din övning mer specifik än vad filmen visar.

Exorlive visar även upp anatomiska bilder på vilka muskler det är som får arbeta under övningen. Utöver detta kan man nu även filma och lägga till egna övningar.

Gravid-Online
Här kan du köpa träningsprogram per trimester, med justerade priser utefter hur många veckor de olika trimestrarna innehar.
Du kan även köpa ett paket som täcker upp för hela graviditeten, och då får totalpriset rabatterat. Du avgör själv vad som känns bäst för dig, och oavsett vilket du väljer, kommer schemat att justeras utefter hur du mår under graviditeten. Det är ju ingenting som man kan förutspå, så därför har vi lite tätare kontakt än med övriga klienter.

Postpartum-Online
Det här paketet kan du köpa direkt efter förlossningen. Vi får ofta från BB att vi inte skall träna något den första tiden, men blir ändå hemskickade med bebisen i babyskydd, och kommer att lasta i och ur barnvagnen från bilen x antal gånger inom den perioden de rekommenderar att inte träna.

Träna är ett så otroligt brett begrepp.
Vill du komma igång med din träning direkt efter förlossningen, kommer det hos mig alltid att vara en väldigt lugn start, med mycket knipövningar och övningar som går att väva in i vardagen, för att sedan successivt öka i takt med att kroppen blir starkare.

Vi har bara en kropp, och det är viktigt att vi tar hand om den. Ingen graviditet är heller den andra lik, och det gäller även för Mamma-kroppen efter förlossningen.

Med mig kommer du inte att få börja löpträna efter 2 veckor eller lyfta tunga vikter, utan jobbar för en skadefri framtid.

Priser

Gravid-Online
Trimester 1 (v.1-12):                        2.400:-
Trimester 2 (v.13-28):                      3.000:-
Trimester 3 (v.29-Förlossning):         2.200:-
Hel graviditet:                                  6.460:-

Glöm inte bort att nyttja ditt friskvårdsbidrag ifall du är anställd på ett företag där den förmånen finns.